România e, astăzi, alături de Halep: Mesaje superbe de încurajare din partea Nadiei Comăneci şi a Cristinei Neagu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep (1 WTA) joacă, astăzi, de la ora 10.30 (Eurosport) cu Caroline Wozniacki (2 WTA) în finala de la Australian Open 2018. Iar o ţară întreagă aşteaptă triumful româncei.

După două finale pierdute la French Open, în 2014 şi în 2017, astăzi, România e convinsă că a sosit momentul în care Simona Halep va ridica un trofeu de Grand Slam deasupra capului.

Modul în care constănţeanca a jucat la Melbourne, arătând o tărie fantastică de caracter în momente sufocante, în meciuri de colecţie, a convins o ţară întreagă că Halep o va învinge şi pe Caroline Wozniacki (2 WTA). De altfel, şi casele de pariuri sunt de părere că românca are prima şansă în finala de astăzi, după cum „Adevărul“ a scris aici.

Până să înceapă partida cu Wozniacki, la rândul ei cu două finale de Grand Slam pierdute la US Open, Halep a fost încurajată de Nadia Comăneci şi de Cristina Neagu.

Ce au spus?

Nadia Comăneci: Fiecare meci al Simonei la acest Grand Slam a fost memorabil. Mă aştept la un meci greu, dar frumos. Sunt sigură că Simona va da tot ce are mai bun in această finală. Mă voi trezi la 02:00 dimineaţa (n.r. - ora SUA) ca să urmăresc finala de la Australian Open. Simona trebuie să ştie faptul că e încurajată şi iubită de noi toţi şi oricare ar fi rezultatul, Simona va rămâne Simona.

Cristina Neagu: Noi, cei de la CSM, o vom urmări pe Simona cu siguranţă, îi ţinem pumnii! E şansa ei să câştige un Grand Slam şi suntem cu toţii alături de ea.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite