România e la ani-lumină de spectacolul fotbalistic: Cum pregăteşte Parma revenirea lui Buffon VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Buffon

Nu doar absenţa naţionalei de la Euro 2020 e dureroasă, dar şi faptul că, pe plan intern, avem o competiţie înfiorător de slabă, plus nişte cluburi pentru care noţiunea de marketing sportiv e o necunoscută totală.

În Liga I, „spectacolul“ creat pentru un transfer e cel oferit de Gigi Becali, în reşedinţa sa de la Aleea Alexandru. Din păcate, unul grotesc. În Occident, în schimb, totul e gândit, astfel încât fanii să savureze o mutare, să se bucure de ea, în adevăratul sens al cuvântului. Iar ce a făcut acum Parma, cu iminenta prezentare a lui Gianluigi Buffon (43 de ani) e încă o dovadă de acest sens. Şi, atenţie: vorbim despre un club care tocmai a retrogradat în Serie B!

Legendarul portar, care a fost lansat în fotbalul mare de Parma, revine la gruparea italiană după 26 de ani! Şi va fi prezentat, oficial, marţi seară, în cadrul unui spectacol la care pot asista 1.000 de suporteri norocoşi. Evenimentul va fi găzduit de stadionul „Ennio Tardini“. Şi a fost prefaţat de un clip superb, care a adunat deja milioane de vizualizări pe reţelele de socializare:

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite