România, corijentă la spectacolul căştilor de la Olimpiada de iarnă de la Soci. Cele mai haioase protecţii ale sportivilor participanţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

România nu impresionează la Jocurile Olimpice de iarnă de la Soci nici prin rezultate, nici prin echipamentul sportivilor.

După ce au dezamăgit la festivitatea de deschidere, acolo unde au purtat un echipament complet negru, fără ca vreo culoare de pe drapel să se regăsească pe el, românii au recidivat în concursul de skeleton. Un sport în care concurenţii nu doar că au curaj cu carul (ai nevoie în această probă, în care concurenţii coboară cu sania, pe burtă, la viteze de peste 110 kilometri pe oră), dar au şi imaginaţie.

Căci majoritatea dintre ei sunt propriii designeri ai modelelor desenate pe căşti. Din păcate, românii au ratat ocazia de a câştiga măcar lupta căştilor, care a avut prima „înfăţişare" ieri, în antrenamentele libere, acolo unde suntem reprezentaţi de Maria Marinela Mazilu şi de Dorin Velicu.

image

Pe aceeaşi temă:

Cum îţi găseşti drumul în viaţă: Marinela Mazilu, fata care s-a apucat de sport cu „tancul“ şi a ajuns la Soci Are 22 de ani, reprezintă România la Jocurile Olimpice, la skeleton, o probă cu până la 50 de practicanţi în ţară, despre care aproape nimeni de la noi nu ştie nimic şi pentru care nu există nicio pistă în ţară.

Cum e să creşti ca mamă un sportiv: povestea Marinelei Mazilu, tânăra care practică un sport de care n-au auzit 95% dintre români Seria de filme „Cum să creşti un campion“ prezintă adevărata poveste a sportivilor, văzuta prin ochii mamelor. Campania realizată de Procter & Gamble include 28 de filme ce vor fi lansate în toată lumea, inclusiv în România.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite