România se chinuieşte, Ryde zâmbeşte: „Sper să fie bine“. Discurs demn de „somnorilă“ după alt meci nereuşit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Au trecut trei etape de la Mondialul japonez şi naţionala feminină de handbal e la ani-lumină distanţă de aşteptările fanilor.

România a încheiat cele două partide cu Senegal şi cu Kazahstan, în care victoria era o formalitate, însă, din păcate, nu dă semne că ar fi în stare să învingă nici Muntenegru, nici Ungaria. Cel puţin, dacă va continua să joace la fel!

În ciuda acestor perspective sumbre, cel mai puţin îngrijorat om din anturajul naţionalei e chiar selecţionerul suedez, Tomas Ryde, poreclit „somnorilă“ din cauza atitudinii sale în timpul partidelor. Şi astăzi, în meciul cu Kazahstan, la un time-out, Ryde a cam „dormit“, în timp ce Neagu şi-a „scuturat“ colegele. 

La final, după o victorie chinuită, Ryde a apărut la microfonul Telekom Sport şi a vorbit de parcă totul decurge conform planului.

Ce a spus Tomas Ryde?

*Am menajat-o pe Cristina Neagu. Am încercat să iau unele decizii inteligente în alcătuirea echipei, să folosesc jucătoarele doar un anumit număr de minute. Nu ne-au ieşit aruncările, trebuie să lucrăm la asta. Extremele au făcut unele lucruri bune astăzi.

*Va fi un meci greu (n.r. – mâine, cu Muntenegru). Sunt multe jucătoare care se cunosc între ele, iar antrenorii Muntenegrului cunosc bine jucătoarele noastre. Sper să putem aborda jocul într-o formă bună mâine. 

*Muntenegru joacă după stilul celor de la Buducnost. Cristina Neagu cunoaşte foarte bine acest stil, aşa că ne cunoaştem bine unii pe ceilalţi. Combinaţiile celor de la Buducnost sunt aceleaşi cu cele de la echipa naţională a Muntenegrului.  Cristina Neagu va juca în duelul de mâine. Sper să fie bine.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite