România cedează primul punct Rusiei, în duelul de FedCup. Gabriela Ruse a încheiat meciul în lacrimi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabriela Ruse, la primul meci de FedCup FOTO Arhivă personală/Facebook
Gabriela Ruse, la primul meci de FedCup FOTO Arhivă personală/Facebook

Duelul dintre România şi Rusia, din cadrul la FedCup, a debutat, vineri. Prima partidă s-a disputat între Gabriela Ruse şi Ekaterina Alexandrova.

România a cedat primul punct din duelul cu Rusia, de la FedCup, după un meci care a durat o oră şi cinci minute. În cele din urmă, Ekaterina Alexandrova (28 WTA) a învins-o cu 6-1, 6-4 pe Gabriela Ruse (167 WTA).
Al doilea meci al zilei se joacă între Ana Bogdan (90 WTA) şi Veronika Kudermetova (38 WTA).

Aflată la primul său meci la FedCup, Gabriela Ruse a fost vizibil emoţionată şi a făcut unele greşeli pe fondul acesta, reuşind în setul secund să echilibreze jocul. La finalul partidei, jucătoarea a fost surprinsă de camerele de filmat în lacrimi.

„Fetele m-au încurajat, după meci, mi-au zis să ţin capul sus, că şi mâine este o zi. De fapt, cred că, mâine, voi avea mai puţine emoţii şi voi fi mult mai OK. Am fost agresivă, dar jocul nu mi-a mers deloc, astăzi. Ştiu că pot mai mult. Am urcat de câteva ori la fileu, însă şi Alexandrova este o jucătoare agresivă, are un stil asemănător cu al meu. A fost dificil să joc aşa cum trebuia. (...) Le mulţumesc (n.r. spectatorilor) că au fost alături de mine şi că m-au susţinut”, a comentat meciul Gabriela Ruse, în cadrul conferinţei de după.

Câştigătoarea duelului dintre România şi Rusia se va califica în turneul final al FedCup, care se va disputa în perioada 14-19 aprilie, la Budapesta, şi la care vor participa 12 echipe. FedCup se dispută în premieră într-un nou format, ţara noastră întâlnind pentru prima dată Rusia în FedCup, iar programul complet fiind disponibil aici.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite