România, campioană europeană la Culturism şi Fitness: „De bucurie, am dormit opt ore în trei zile!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doru Pescaru, fotografie emoţionantă după ce a luat aurul la categoria Men`s Classic Bodybuilding. FOTO: Gabriel Toncean / Facebook
Doru Pescaru, fotografie emoţionantă după ce a luat aurul la categoria Men`s Classic Bodybuilding. FOTO: Gabriel Toncean / Facebook

La competiţia continentală găzduită de Spania, lotul tricolor a făcut furori! Iar imnul naţional al României a fost intonat de 25 de ore, în cele trei zile de concurs!

În nişte vremuri în care, din păcate, sportul românesc e în cădere liberă, Federaţia de Culturism şi Fitness (FRCF) se poate mândri, totuşi, cu nişte rezultate remarcabile. După cele 16 medalii cucerite la Campionatul Mondial din Spania, în 2021, acum a venit o mare reuşită şi la Europenele găzduite de aceeaşi ţară.

Concret, în weekend, sportivii din România au avut 25 de clasări pe locul 1, în diferite categorii de concurs! Iar asta într-o întrecere în care au fost angrenaţi 1.000 de concurenţi din 41 de ţări. Datorită rezultatelor din weekend, România a devenit campioană europeană la Culturism şi Fitness, detronând Spania.

gabriel toncean

„Nu vă pot exprima ce sentimente frumoase şi unice trăiesc datorită aceastei victorii imense! Din cauza oboselii (am dormit maxim 8 ore în ultimele 3 zile!) îmi e greu să vă mulţumesc nominal tuturor celor care prin faptele sau gândurile voastre bune ne-aţi împins, efectiv, spre victorie. Dedic special această victorie familiei mele, echipei Federaţiei Române de Culturism şi Fitness (sportivi, antrenori, preşedinţi de cluburi etc) şi tuturor celor care au crezut în mine, înţelegând că toate proiectele sănătoase pe termen mediu şi lung se fac cu paşi mărunţi şi siguri“, a declarat Gabriel Toncean (foto), preşedinte FRCF.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite