România, alături de o legendă vie: Emeric Ienei trece prin momente grele la 82 de ani. Cum şi-a descris situaţia

România, alături de o legendă vie: Emeric Ienei trece prin momente grele la 82 de ani. Cum şi-a descris situaţia

Antrenorul care a făcut-o pe Steaua campioana Europei în 1986 a ajuns într-o situaţie medicală delicată din cauza problemelor de sănătate.

Dacă vreodată s-ar face un clasament al eleganţei în sportul românesc, cu siguranţă, Emeric Ienei va prinde podiumul. 

Într-o perioadă în care un om precum Mihai Stoica, de pildă, care n-a jucat fotbal la nivel înalt şi n-a antrenat nicăieri, se autointitulează un specialist în fotbal, Ienei, câştigător al Cupei Campionilor Europeni în 1986, e de o modestie rar întâlnită.

Din păcate însă, fostul mare antrenor se confruntă acum cu o serie de probleme medicale grave despre care au scris cei de la erdon.ro. Într-o declaraţie pentru sursa citată şi alta oferită pentru gsp.ro, Ienei (82 de ani) a dezvăluit că suferă foarte mult în aceste zile.

Ce a spus Emeric Ienei?

*Mă doare piciorul, abia mă pot plimba. Soţia mea şi o cârjă mă ajută. Merg zilnic la medic, trăiesc cu medicamente şi cu calmante.

*Nu mă simt prea bine. Am o durere la muşchii ambelor picioare. Merg foarte greu. Încerc să fac totul să merg. Măcar să mai pot merge.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: