România - Andorra, aproape de începere: Victor Piţurcă a pregătit echipa de start

0
Publicat:
Ultima actualizare:
România va juca marţi seară împotriva Andorrei. FOTO Mediafax
România va juca marţi seară împotriva Andorrei. FOTO Mediafax

Echipa naţională de fotbal a României va disputa marţi seară cel de-al doilea meci din preliminariile Cupei Mondiale 2014, împotriva Andorrei.

România va juca marţi seară împotriva Andorrei, pe Naţional Arena, începând cu ora 20.30. Federaţia Română de Fotbal estimează ca la ora meciului să fie prezenţi peste 20.000 de spectatori în tribune. În cursul dimineţii zilei de marţi, FRF a decis suplimentarea numărului de bilete cu 3.700 de tichete, faţă de cele 19.000 iniţiale. 

Microbiştii care au dorit să achiziţioneze tichete în ziua meciului s-au „lovit“ de casierii care au dat din număr în faţa cererilor prea mari, în raport cu tichetele pregătite de organizatori. Câteva sute de oameni au stat la rând mai bine de două ore pentru a-şi putea achiziţiona bilete la meciul cu Andorra, din cauza organizării deficitare.

Cu toate că Arena Naţională dispune de 55.000 de locuri şi până luni seară se vânduseră doar 13.000 de tichete, persoanele prezente la casele de bilete au stat ore în şir, primind promisiuni peste promisiuni că situaţia se va rezolva în curând.

Galeriile membre ASR (Asociaţia Suporterilor Români) vor fi prezente în mod organizat la meciul de marţi seară, acestea pregătind o coregrafie. Biletele vândute costă 15 lei, însă vor fi vândute cu 17 lei, diferenţă din care se vor acoperi costurile coregrafiei. Din Asociaţia Suporterilor Români fac parte membrii ai grupărilor de la Steaua (Peluza Sud), Dinamo, Petrolul Ploieşti, Universitatea Craiova şi  Delta Tulcea. 

La un an şi cinci zile de la debutul selecţionatei lui Piţurcă pe Naţional Arena, România va juca sub presiunea obţinerii primei victorii. Tricolorii vor evolua pentru a patra oară pe cel mai modern stadion din ţară, în disputele anterioare reuşind doar remize: 0-0 cu Franţa, 2-2 cu Belarus şi 1-1 cu Uruguay. În Liga I, zece echipe au jucat pe stadionul naţional, însă doar două au reuşit să câştige: Steaua şi Dinamo. 

Pe de altă parte, naţionala Andorrei este clasată pe locul 199 în ierarhia mondială, iar componenţii ei sunt amatori. Statistica este de partea tricolorilor, întrucât adversara României nu a mai marcat de doi ani într-un meci oficial.

Porţile stadionului vor fi deschise pentru accesul spectatorilor începând cu ora 18.00, în timp ce biletele se pot achiziţiona până la ora de începere a meciului. Preţurile tichetelor variază între 10 lei (pensionari) şi 1.200 de lei (lojă).

Echipa probabilă: Lobonţ - Măţel, Găman, Chiricheş, Raţ - Bourceanu, Lazăr - Torje, Grozav, Tănase - Marica. 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite