Româncele fac furori în Istanbul: Victorii categorice pentru Sorana Cîrstea şi Ana Bogdan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorana Cîrstea
Sorana Cîrstea

După un weekend în care echipa României a retrogradat din Grupa Mondială a „Billie Jean King Cup“, abandonată de jucătoarele ei cele mai bine clasate şi învinsă de Italia (1-3), ne putem consola cu rezultatele înregistrate în „Istanbul Cup“.

Turneul de categoria Internaţional, dotat cu premii totale de 225.500 de dolari, a fost câştigat, anul trecut, de Patricia Ţig (64 WTA). Care, anul acesta, s-a aflat pe lista iniţială a participantelor, însă, ulterior, a dispărut de acolo din cauza problemelor medicale.

În aceste condiţii, pe tabloul principal se află două românce: Ana Bogdan (102 WTA) şi Sorana Cîrstea (67 WTA). Ambele şi-au început, astăzi, parcursul în competiţie. Cu victorii categorice!

Ana Bogdan a trecut de Nao Hibino (Japonia, 82 WTA), scor 6-3, 6-3. În optimi, românca va juca fie cu Cagla Buyukakcay (Turcia, 177 WTA), fie cu Barbora Krejcikova (Cehia, 42 WTA).

Sorana Cîrstea a învins-o pe Kateryna Kozlova (Ucraina, 130 WTA), scor 6-4, 7-6. În turul următor, Cîrstea se va duela cu învingătoarea meciului Zvonareva (115 WTA) - Hercog (73 WTA).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite