Româncele cad pe capete la turneul lui Ion Ţiriac! Sorana Cîrstea a părăsit şi ea competiţia în runda inaugurală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
sorana cirstea

Prospăta câştigătoare a competiţiei de la Istanbul, Sorana Cîrstea s-a oprit în primul tur al întrecerii din capitala Spaniei, fiind învinsă de americanca Jessica Pegula, (33 WTA), scor 7-6 (5), 6-3

Serviciul ambelor jucătoare a făcut legea în primul set. Astfel, s-a ajuns la scorul de 5-5 fără ca vreuna dintre cele două sportive să reuşească să îşi procure vreo minge de break. A fost momentul în care Pegula a câştigat pe serviciul româncei, dar Sorana a reuşit imedita un rebreak alb. Tiebreak-ul a fost la fel de echilibrat, jucătoarea din SUA reuşind să şi-l adjudece la o diferenţă minimă. 

În primul set, românca a călcat strâmb, a căzut şi s-a rostogolit pe zgură, după care a avut nevoie de intervenţia medicului. Sorana Cârstea a continuat meciul după ce i s-a aplicat un bandaj la gleznă.

Cîrstea a făcut break-ul în debutul setului secnd, dar a pierdut următoarele 4 game-uri, nu a mai reuşit să recupereze deficitul şi s-a terminat 7-6 (5), 6-3, după o oră si 25 de minute. 

Sorana Cîrstea (58 WTA) a ajuns pe tabloul principal de la Madrid cu ajutorul unui wild card şi urmează să primească un premiu de 12.655 de euro şi 30 de puncte WTA.

Ana Bogdan şi Irina Begu au fost şi ele eliminate în turul inaugural al competiţiei de a Madrid, în timp ce Simona Halep joacă la această oră primul meci.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite