„Roland Garros-ul este de rahat, absolut de rahat!“ Afirmaţie surprinzătoare a unui jucător de top din tenisul actual

„Roland Garros-ul este de rahat, absolut de rahat!“ Afirmaţie surprinzătoare a unui jucător de top din tenisul actual

Turneul de la Roland Garros începe duminică

Turneul de la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului, va începe la sfârşitul acestei săptămâni în Franţa, la Paris.

Ştiri pe aceeaşi temă

Australianul Nick Kyrgios face ce face şi calcă în străchini. Ocupantul locului 36 a plecat de la Roma, acolo unde a aruncat racheta şi un scaun pe teren înainte de a părăsi terenul, la Londra, unde s-a întâlnit cu unul dintre puţinii lui prieteni din circuit, Andy Murray. Au şi jucat puţin la All England Club, complexul care găzduieşte turneul de la Wimbledon. Apoi, Kyrgios a postat pe reţele de socializare o înregistrare video, în care compară Roland Garros-ul cu Wimbledonul.

“Ce o să fac azi? O să schimb câteva mingi cu Sir Andy Murray. Cred că Wimbledonul este cel mai bun turneu din lume, uitaţi-vă la aceste suprafeţe perfecte de iarbă! Scapă de zgură, omule. Cui îi place zgura e prost. Treaba e că sunt aici şi trebuie să merg la Paris în două zile. French Open este de rahat în comparaţie cu locul ăsta, de rahat, absolut de rahat”, a spus el în filmul postat. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: