Roger Federer: „Novak Djokovic este favorit să câştige Australian Open“ Declaraţie haioasă despre şansele sale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
federer

Elveţianul Roger Federer, deţinătorul trofeului de la Melbourne, consideră că Novak Djokovic, liderul actual al ATP, este favorit la câştigarea Australian Open.

Sârbul, câştigătorul ultimelor două turnee de Grand Slam (Wimbledon şi US Open), a fost eliminat surprinzător vineri în semifinalele turneului de la Doha, de jucătorul de tenis din Spania Roberto Bautista Agut, locul 24 ATP.

"Eu sunt unul dintre primii 10 favoriţi şi la fel sunt şi alţii. Nu cunosc tragerea la sorţi încă, nu ştiu cine e oponentul meu în primul tur sau măcar dacă voi juca ziua sau pe timp de seară. În ceea ce priveşte numele celui care ar putea câştiga, ştim cu toţii cine sunt "suspecţii principali". Eu doar fac parte din grămadă. Fără niciun fel de îndoială, Novak Djokovic este favorit. Indiferent de ceea ce s-a întâmplat la Doha, are un joc foarte puternic, ce a devenit şi mai puternic în ultimele 5-6 luni ale anului trecut. Va fi greu de învins după ce îşi va regăsi nivelul de joc", a declarat Roger Federer, sâmbătă, după ce a câştigat, alături de Belinda Bencic, Cupa Hopman.

Primul turneu de Mare Şlem al anului va avea loc în perioada 14-27 ianuarie la Melbourne

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite