Roberto Mancini este nemulţumit de arbitrajul din Premier League

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu toate că Manchester City a câştigat meciul cu Arsenal (0-2), disputat pe „Higbury“, Roberto Mancini este nemulţumit de arbitrajul din Premier League.

City şi-a adjudecat cele trei puncte din deplasarea la Arsenal fără prea mari bătăi de cap, datorită reuşitelor lui James Milner ('21) şi Edin Džeko ('32). 

Cu toate acestea, Roberto Mancini nu este mulţumit de unele aspecte ale meciului de duminică, tehnicianul italian atacând maniera arbitrajului. 

„Nu înţeleg cum poţi primi cartonaş roşu pentru o astfel de intrare la minge. Putem pierde un jucător următoarele trei meciuri pentru nimic“, a declarat Mancini cu privire la eliminarea lui Vincent Kompany, care îl poate costa pe antrenorul italian pierderea căpitanului „cetăţenilor“ pentru trei etape. 

Dacă apelul lui City nu va avea rezultatul scontat, fundaşul lui City va rata partidele cu Fulham şi QPR din Premier League şi meciul din Cupa Angliei, contra lui Crystal Palace sau Stoke.

Eşecul lui Arsenal din meciul de duminică îi distanţează pe „tunari “ la 21 de puncte de liderul United. „Am fost prea timizi şi speriaţi de la început“, a motivat înfrângerea tehnicianul Arsene Wenger. Pe de altă parte, City ocupă locul secund şi se află la 7 puncte de „diavolii roşii“.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite