Roberto Mancini, 120 de milioane de euro la dispoziţie în iarnă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul lui Manchester City, Roberto Mancini, a fost anunţat de conducerea clubului că va avea la dispoziţie 120 milioane de euro pentru transferuri în ianuarie.

Această veste vine după ce clubul a reportat, luna trecută, pierderi de 121 milioane de euro. Mai mult, suma totală cheltuită, vara trecută, de Manchester City pentru transferuri este de 114 milioane de euro!

Principala ţintă a lui Mancini este bosniacul Edin Dzeko, atacantul al celor de la Wolfsburg. Suma maximă pe care "cetăţenii" sunt dispuşi să o cheltuiască pe jucător este în valoare de 40 milioane de euro. De cealaltă parte, conducerea clubului german vrea 60 milioane de euro. Pentru a acoperi diferenţa de bani, City este dispusă să ofere şi jucători, pe lângă suma de bani.

De asemenea, conducerea clubului s-ar putea despărţi, în această iarnă, de mai mulţi jucători pentru a respecta regulile Fair Play impuse de UEFA care stipulează că formaţiile ce au înregistrat pierderi financiare nu pot depăşi un anumit plafon de salarizare.

Jucătorii vizaţi sunt Emmanuel Adebayor (210.000 de euro/săptămână), Wayne Bridge (111.000 de euro/săptămână) şi Roque Santa Cruz (105.000 de euro/săptămână). Plecarea acestor jucători ar reduce cheltuielile clubului cu 23 milioane de euro pe sezon.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite