Robert Lewandowski, fotbalistul cu cei mai mulţi urmăritori câştigaţi pe Instagram în 2021

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: FB/ Robert Lewandowski
Foto: FB/ Robert Lewandowski

Atacantul polonez al echipei Bayern Munchen, Robert Lewandowski, este fotbalistul care a câştigat cei mai mulţi urmăritori pe Instagram în 2021, depăşindu-i pe Cristaino Ronaldo (Manchester United), Lionel Messi (PSG) şi Kylian Mbappe (PSG), informează RMC Sport.

Lewandowski a ajuns la 22,8 milioane de urmăritori, cu 4,74 milione mai mult decât în urmă cu un an, potrivit unui studiu realizat de Observatorul Sportului.

Astfel, el a urcat un loc, până pe 18, în clasamentul fotbaliştilor urmăriţi pe Instagram

Lider este în continuare portughezul Cristiano Ronaldo, cu 375,2 milioane de fani, urmat de argentinianul Messi, 288,4 milioane, de brazilianul Neymar (PSG), cu 166,6 milioane şi de francezul Mbappe, cu 62,7 milioane.

Însă creşterile înregistrate de aceştia au fost mai mici decât cea a polonezului. Ronaldo are cu 3,44 de milioane de urmăritori mai mult decât anul trecut, Ronaldo, cu 3,26 de milioane, şi Mbappe, cu 3.03 milioane. În cazul lui Neymar, creşterea este de doar 1,4 milioane.

Singurul fotbalist din Top 20 care a pierdut urmăritori în anul ce se va încheia în curând este belgianul Eden Hazard (Real Marid), minus 340.000. El ocupă locul 16, cu 26,8 milioane de fani.

Vă recomandăm şi: 

Fotbalistul Daniel Sturridge, condamnat să-şi ţină promisiunea. Trebuie să plătească recompensă persoanei care i-a găsit câinele

Lazio nu intenţionează să-l vândă pe Acerbi, care a intrat în conflict cu nucleul dur al galeriei echipei

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite