Robben este indisponibil pentru meciurile cu Republica Moldova şi Suedia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arjen Robben
Arjen Robben

Robben va părăsi cantonamentul Olandei şi va pleca la echipa sa de club, Bayern Munchen, pentru a fi supus unor examene medicale aprofundate.

Atacantul Arjen Robben are probleme în privinţa refacerii după o pubalgie şi va lipsi de la meciurile pe care naţionala Olandei le va disputa cu echipa Republicii Moldova, antrenată de Gavril Balint, şi cu Suedia, în preliminariile Euro-2012, a anunţat federaţia olandeză (KNVB). Robben va părăsi cantonamentul Olandei şi va pleca la echipa sa de club, Bayern Munchen, pentru a fi supus unor examene medicale aprofundate.

"Sunt îngrijorat. Nu ştiu exact care este situaţia mea medicală şi este iritant. Este o problemă complicată. Nimeni nu îmi spune exact ce trebuie să fac", a declarat Robben pentru agenţia olandeză ANP.

Robben a ratat mai multe meciuri în acest sezon, din cauza unor accidentări la aductori şi a unei pubalgii.

Selecţionerul Olandei, Bert van Marwijk, nu va convoca alt jucător în locul lui Robben, deşi îi are accidentaţi şi pe Maarten Stekelenburg, Wesley Sneijder, John Heitinga, Hedwiges Maduro şi Ibrahim Afellay.

Meciurile cu Republica Moldova (vineri) şi Suedia (marţi) sunt fără miză pentru Olanda, care a obţinut deja calificarea la Campionatul European din 2012.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite