Rivaldo a analizat lupta pentru titlu în România! Cine crede brazilianul că va câştiga campionatul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rivaldo

Fostul campion mondial, Rivaldo consideră că lupta pentru titlu în Liga 1 este una entuziasmantă şi spune că CFR Cluj se va impune, în ciuda faptului că este văzută de bookmakeri a doua favorită.

Brazilianul spune că oricare dintre FCSB, CFR Cluj şi Universitatea Craiova poate câştiga titlu de campioană, dar îi consideră pe ardeleni favoriţi în această luptă în trei. „Formatul play-off-ului le ajută pe echipele care trebuie să recupereze puncte. Sunt 10 meciuri în plus de jucat, deci două meciuri cu fiecare rivală, aşa că ele trebuie să se concentreze tare acum pentru că partidele vor decide în mai mare măsură cine devine campioană. Cred că CFR Cluj este favorită după ce a reuşit să câştige şi sezoanele precedente. FCSB şi chiar şi Craiova sunt în luptă şi mă aştept la un play-off entuziasmant pentru a determina echipa campioană, dar Cluj este favorita în opinia mea”, a spus Rivaldo, pentru Betfair. 

Fostul campion mondial a analizat şi situaţia de la Viitorul Constanţa, acolo unde fiul său a jucat până la finalul sezonului viitor, şi spune că Gheorghe Hagi nu are motive de îngrijorare: „Rezultatele slabe fac parte din fotbal şi lucrurile nu decurg mereu conform planului. În cazul lui Viitorul vorbim despre un club tânăr, care mizează pe jucători tineri, aşa că este firesc ca lucrurile să nu meargă bine uneori. Nu ar trebui să se îngrijoreze prea tare, fiindcă structura clubului este foarte bună şi nu este nevoie de o schimbare radicală doar din cauză că două sezoane lucrurile nu au mers bine. Hagi ştie asta şi dacă va merge pe acelaşi drum echipa va reveni şi va lupta pentru un loc în top 6 sezonul viitor. Pentru moment, Viitorul trebuie să evite retrogradarea, însă nu cred că va fi prea dificil,” a concluzionat Rivaldo.

Cotele Betfair pentru câştigarea Ligii 1:

FCSB – 1.83, CFR Cluj – 2.30, Universitatea Craiova – 6.5

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite