Rică Răducanu: „Va fi un meci slab”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul mare portar al Rapidului crede că cele două echipe nu mai au jucători de valoare. Rică Răducanu nu trage speranţe foarte mari că Rapid va câştiga în Ghencea, deşi are un lot mai valoros decât steliştii şi crede că Ovidiu Herea ar putea face diferenţa în teren.

Fosta legendă din Giuleşti este dezamăgit de calitatea ultimelor derby-uri bucureştene, iar jucătorii sunt consideraţi principalii vinovaţi. „În aceste jocuri este vorba mai mult de orgolii. Atât a mai rămas din meciurile din trecut. Eu sper la un meci frumos, dar nu are de unde să iasă pentru că în ambele tabere nu sunt jucători de valoare. Dacă sunt doi fotbalişti care să facă diferenţa, e bine”, a spus Rică.

Fostul goalkeeper are încredere în puterea de revenire a lui Herea şi îl vede pe mijlocaşul rapidist principalul pericol pentru poarta Stelei. „Tătăruşanu nu traversează o perioadă bună şi noi putem profita. Coman este peste portarul stelist la ora actuală şi mult mai experimentat, ceea ce este un plus pentru Rapid. Totuşi, pe Herea îl aştept să-şi revină şi să marcheze”, a declarat fostul portar.

Rică şi-ar dori ca giuleştenii să câştige finala pentru Liga Europa, însă vede un meci egal. „Rapid are unul dintre cele mai valoroase loturi din Liga I doar pe hârtie. În teren lucrurile stau altfel şi de aceea cred că meciul se va termina egal”, a încheiat fostul portar.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite