Rezultate în Liga Campionilor: Barcelona, aproape calificată; Juventus a revenit spectaculos în faţa lui Bayern

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Messi

Seara cu cele mai echilibrate dispute din optimile de finală ale Ligii Campionilor s-a încheiat cu rezultate în favoarea echipelor favorite. Barcelona s-a impus pe terenul celor de la Arsenal cu 2-0, rezolvând în mare ecuaţia calificării, în timp ce Juventus a reuşit să salveze o remiză pe teren propriu cu Bayern Munchen scor 2-2.

Partida de la Londra s-a desfăşurat conform aşteptărilor: Barcelona a dominat la capitolul posesie şi a avut majoritatea ocaziilor importante, în timp ce „Tunarii” s-au apărat supranumeric şi au încercat să dea lovitura pe contraatac. Petr Cech a reuşit să păstreze poarta celor de Arsenal intactă până în minutul 70, graţie unor intervenţii senzaţionale în faţa uruguayanului Luis Suarez. 

Dar un contraatac-fulger al catalanilor s-a terminat cu finalizarea argentinianului Lionel Messi, care a mai obţinut şi transformat un penalty în minutul 83 pentru a ajunge la reuşita cu numărul 82 în competiţia supremă a cluburilor europene, din doar 103 meciuri.

La Torino se preconiza un scenariu asemănător, după ce echipa lui Pep Guardiola a luat un avans de  două goluri în urma reuşitelor lui Muller, în minutul 43, şi Robben, în minutul 55. Dar finalista ediţiei trecute a forţat după minutul 60 şi a reuşit să marcheze pe două erori ale tânărului fundaş Joshua Kimmich, prin Dybala, în minutul 63, şi Sturaro, în minutul 76. Astfel, torinezii păstrează o şansă de calificare la returul de pe Allianz Arena.

Partidele retur vor avea loc pe 16 martie. Miercuri, tot în faza optimilor Ligii Campionilor sunt programate partidele Dinamo Kiev - Manchester City şi PSV Eindhoven - Atletico Madrid.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite