Rezultate excelente pentru români în Europa: Mitriţă a înscris pentru PAOK, Moruţan şi Cicâldau au învins Lazio

0
Publicat:
Ultima actualizare:
mitrita

Formaţia PAOK Salonic, antrenată de Răzvan Lucescu şi la care evoluează Alexandru Mitriţă, a câştigat, joi seară, în deplasare, scor 2-0, meciul cu Lincoln Red Imps, în prima etapă a grupei F din Conference League.

Grecii au deschis scorul în Gibraltar, înainte de pauză, prin Akpom (45+2), pentru ca atacantul român să stabilească rezultatul final, în minutul 56, după o execuţie norocoasă. Mitriţă a fost înlocuit în minutul 73.

Slavia Praga - Union Berlin 3-1  

În grupa E a aceleiaşi competiţii, Nicolae Stanciu nu a prins primul unsprezece în întâlnirea de pe teren propriu a celor de la Slavia Praga cu Union Berlin. Gazdele au deschis scorul în prima repriză (Alexander Bah 18) şi se părea că nu vor avea probleme în a se impune, nemţii rămânând în 10 oameni din minutul 40, când Paul Jaeckel a fost eliminat pentru cumul de cartonaşe. Union Berlin a egalat însă prin Kevin Behrens (69), moment în care Stanciu a fost trimis în teren şi a avut o contribuţie importantă la golul secund al echipei sale. Cu şase minute înainte de final, şutul românului a ricoşat la Jan Kuchta, care a înscris din apropiere. Schranz (88) a risipit orice emoţii şi a stabilit rezultatul final, 3-1. 

Galatasaray, victorie mare cu Lazio

Formaţia care i-a transferat în această vară Olimpiu Moruţan şi Alexandru Cicâldău, a învins, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Lazio Roma, în prima etapă a grupei E a Ligii Europa. Victoria turcilor a venit în urma unei gafe imense a portarului oapeţilor, Strakosha (67), care a scăpat mingea în propria poartă. Ambii români au început titulari şi au fost schimbaţi pe finalul meciului, Moruţan în minutul 85 şi Cicâldău în minutul 90. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite