Rezultat mare în Săptămâna Mare: Buzărnescu a câştigat! Cum arată bilanţul Mihaelei în acest sezon

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Buzarnescu

Învinsă în toate cele trei partide de Fed Cup din 2019, în care n-a luat niciun set cu Cehia şi cu Franţa, Mihaela Buzărnescu (30 WTA) a revenit în circuitul WTA.

Pentru Mihaela Buzărnescu urmează momentul adevărului în actuala stagiune! Deocamdată, în ciuda unui bilanţ dezolant, ea a rezistat în Top 30 datorită punctelor strânse, anul trecut, pe zgură.

Acum, „Miki“ are de apărat 542 de puncte până după French Open şi, la prima vedere, pare că joacă ceva mai bine faţă de sezonul de hard în care a fost ciuca bătăilor.

Astăzi, în turul I de la Istanbul, Buzărnescu a trecut de Glushko (129 WTA), scor 6-4, 6-4. Meciul a durat o oră şi 37 de minute. După această înfrângere, Glushko a ajuns la al 5-lea eşec în şapte partide în acest sezon. 

Până să fie învinsă de Buzărnescu, Glushko pierduse în 2019 şi cu alte două românce, Irina Bara (186 WTA) şi Alexandra Cadanţu (235 WTA). Pe prima a întâlnit-o în calificările de la Istanbul şi, deşi a pierdut, a ajuns pe tabloul principal, faţă în faţă cu Buzărnescu, din postura de lucky-loser.

În turul II de la Istanbul, Buzărnescu o va întâlni pe Gasparyan (72 WTA).

4 victorii şi 12 înfrângeri are Mihaela Buzărnescu în acest sezon.   

Câte puncte are de apărat Buzărnescu până după French Open

Lugano Eliminată în turul I 1

Praga Finalistă 180

Madrid Eliminată în turul I 10

Roma Eliminată în turul I 1

Strasbourg Eliminată în semifinale 110

French Open Eliminată în turul IV 240

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite