Revoluţie la Timişoara!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu patru etape înainte de finalul campionatului, timişorenii sunt lideri în Liga I, însă cu toate astea atmosfera este una mai mult decât tensionată la clubul de pe Bega.

Jucătorii au decis să nu mai tacă şi şi-au spus nemulţumirile într-un comunicat trimis Mediafax: „Am avut răbdare chiar şi trei luni de întârziere salarială, situaţie în care ne aflăm şi acum. Nu am avut nicio obiecţie legată de un regulament de ordine interioară impus, nu discutat. Ceea ce nu vom înţelege şi nu vom înţelege niciodată sunt atacurile, criticile, minciunile şi uneori chiar jignirile. Nu s-a ţinut cont că avem familii, trăiri, sentimente, că suntem oameni".

Luarea de poziţie a elevilor lui Duşan Uhrin jr, vine la o săptămână după ce Marian Iancu l-a "făcut" praf pe Zicu, jucătorul determinant pentru bănăţeni în acest sezon, iar acesta i-a dat replica pe un site de socializare. „A fost primul semn că băieţii nu mai vor să înghită toate jignirile venite de la patron", a spus un apropiat al clubului. Aceeaşi sursă a dezvăluit că ar fi fost vorba de trei jucători care au avut iniţiativa comunicatului: Pantilimon, Zicu şi Alex Curtean.

Pe lângă conflictul cu jucătorii, oficialii Timişoreni au deschis şi un alt front de luptă. Ţinta: centralul Alexandru Deaconu, cel desemnat de CCA să arbitreze meciul de mâine de la Vaslui. „Nu ne prezentăm la Vaslui dacă va arbitra Deaconu! E o delegare frauduloasă. Nu vreau să fiu iarăşi bătaia de joc a tuturor", a declarat ieri patronul Timişoarei, Marian Iancu. Adrian Porumboiu s-a declarat încântat de posibilitatea ca timişorenii să nu vină la meci: „Vă mulţumesc pentru puncte în cazul ăsta. Dar nu cred că se va ajunge aici, e o presiune a lui Iancu pe arbitru".

"Ar fi trebuit să ne spună şi nouă ce îi deranja. Faptul că acest comunicat a fost semnat de 20 de fotbalişti este un lucru bun, părerea mea este că toată această nemulţumire a unit echipa.''
Marian Iancu  patron Timişoara

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite