Revoltător: Gino Iorgulescu, sfătuit la radio să muşamalizeze nenorocirea produsă de fiul său

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul şef al Ligii Profesioniste de fotbal, Dumitru Dragomir, consideră că banii pot înlocui fără probleme lipsa unui părinte.

În ziua de 8 septembrie, fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, Mario Iorgulescu, a provocat un accident cumplit, soldat cu moartea unui om, după ce a intrat pe contrasens pe şoseaua Chitilei. 

În urma rezultatelor de la Institutul de Medicină Legală, s-a stabilit că Mario avea o alcoolemie de şi 1,96 g/l de alcool în sânge şi consumase cocaină în noaptea accidentului. El a ajuns la Spitalul Elias, iar la 25 septembrie el a fost scos din ţară şi internat la o clinică privată din Italia. Daniel Vicol (24 de ani), bărbatul care conducea maşina lovită frontal de bolidul de lux al fiului şefului Ligii Profesioniste de Fotbal, era tatăl unei fetiţe de 7 ani şi a unui băieţel de 4 luni.

Invitat la Radio Sport 1, Dragomir a vorbit despre situaţia fiului fostului său rival şi a venit şi cu o soluţie pentru muşamalizarea cazului.  

”Eu m-am rugat la Dumnezeu pentru sănătatea lui Mario, chiar dacă Gino şi Justin Ştefan s-au constituit în fals parte civilă să mă bage la închisoare nevinovat în dosarul cu drepturile TV. Dar îi recomand lui Gino să închidă problema. Să le facă celor doi copii rămaşi orfani câte un cec de 500.000 de euro pentru fiecare, pentru că, dacă nu face pace, nici că o va avea toată viaţă cu familia decedatului. Mario, un copil răsfăţat, a greşit grav, dar problema ţine de educaţia prost primită, iar Gino trebuie să o rezolve cu acele cecuri şi să aibă grijă de acei copii nevinovaţi”, a spus Dumitru Dragomir la Radio Sport 1.

CITEŞTE ŞI:

Mario Iorgulescu, scârbit de România: „N-am de ce să mă întorc la falsitate şi la bătaie de joc unde toată lumea se crede rege pe burta goală“

Gino Iorgulescu a cheltuit o avere pentru a-şi scoate fiul din ţară: Cât a costat transportul lui Mario în Italia

Mama lui Mario Iorgulescu, mesaj acid pe Facebook: „Când veţi avea probleme cu copiii voştri, să nu uitaţi acest caz!“

Mario Iorgulescu îşi revine: Familia nu i-a spus că a omorât un om. Cum vrea să procedeze tatăl său

Mario Iorgulescu trebuia să fie transferat la o clinică din străinătate vineri noapte. Ce a împiedicat mutarea lui

Mario Iorgulescu, teroarea şoselelor şi în străinătate: Câte accidente grave a provocat până a omorât un om

Mario Iorgulescu, un consumator înrăit de cocaină: Apar noi detalii despre viaţa celui care a provocat un accident mortal

CTP îl distruge pe Gino Iorgulescu şi pune un pariu: „Mario nu va face nicio zi de puşcărie“

Mario Iorgulescu şi-a ucis victima pe loc: „A mai apucat să clipească o dată“. Relatarea unui martor ocular

Mama bărbatului ucis de Iorgulescu jr: „Copilul meu a murit nevinovat! Fetiţa nu ştie că tatăl ei e mort“

Gino Iorgulescu, arătat cu degetul pentru accidentul provocat de fiul său: „De ce acest băiat nu mergea cu metroul?!“

Mario Iorgulescu a nenorocit o familie! Tatăl victimei: „Copilul meu era aruncat pe jos. După o oră mi s-a spus că e mort“

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite