Revoltător: Gino Iorgulescu, sfătuit la radio să muşamalizeze nenorocirea produsă de fiul său

Revoltător: Gino Iorgulescu, sfătuit la radio să muşamalizeze nenorocirea produsă de fiul său

Gino şi Mario Iorgulescu

Fostul şef al Ligii Profesioniste de fotbal, Dumitru Dragomir, consideră că banii pot înlocui fără probleme lipsa unui părinte.

În ziua de 8 septembrie, fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, Mario Iorgulescu, a provocat un accident cumplit, soldat cu moartea unui om, după ce a intrat pe contrasens pe şoseaua Chitilei. 

În urma rezultatelor de la Institutul de Medicină Legală, s-a stabilit că Mario avea o alcoolemie de şi 1,96 g/l de alcool în sânge şi consumase cocaină în noaptea accidentului. El a ajuns la Spitalul Elias, iar la 25 septembrie el a fost scos din ţară şi internat la o clinică privată din Italia. Daniel Vicol (24 de ani), bărbatul care conducea maşina lovită frontal de bolidul de lux al fiului şefului Ligii Profesioniste de Fotbal, era tatăl unei fetiţe de 7 ani şi a unui băieţel de 4 luni.

Invitat la Radio Sport 1, Dragomir a vorbit despre situaţia fiului fostului său rival şi a venit şi cu o soluţie pentru muşamalizarea cazului.  

”Eu m-am rugat la Dumnezeu pentru sănătatea lui Mario, chiar dacă Gino şi Justin Ştefan s-au constituit în fals parte civilă să mă bage la închisoare nevinovat în dosarul cu drepturile TV. Dar îi recomand lui Gino să închidă problema. Să le facă celor doi copii rămaşi orfani câte un cec de 500.000 de euro pentru fiecare, pentru că, dacă nu face pace, nici că o va avea toată viaţă cu familia decedatului. Mario, un copil răsfăţat, a greşit grav, dar problema ţine de educaţia prost primită, iar Gino trebuie să o rezolve cu acele cecuri şi să aibă grijă de acei copii nevinovaţi”, a spus Dumitru Dragomir la Radio Sport 1.

CITEŞTE ŞI:
 
 
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: