Reprezentanţii Comitetului Internaţional Olimpic se vor întâlni cu Shuai Peng la Beijing, în timpul Jocurilor Olimpice de iarnă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Shuai Peng
Shuai Peng

Oficialii CIO au contactat-o telefonic pe jucătoarea chineză de tenis Shuai Peng şi au fixat o întâlnire cu ea în timpul Jocurilor Olimpice de iarnă 2022, competiţie ce are loc între 4-20 februarie)

Situaţia chinezoaicei Shuai Peng a devenit o problemă imensă după ce tensimena l-a acuzat în luna noiembrie de agresiuni sexuale pe fostul vicepremier chinez Gaoli Zhang. Luna trecută, Shuai Peng, 36 ani, a retractat afirmaţiile iniţiale şi a spus că postarea ei a fost greşit interpretată. Cu toate astea, WTA a suspendat turneele din China din cauza situaţiei neclare a lui Shuai Peng.

”Am rămas în contact cu ea şi am avut un număr de conversaţii cu ea, ultima chiar săptămâna trecută. Ea a menţionat din nou că aşteaptă o întâlnire cu preşedintele CIO, Thomas Bach, şi cu Emma Terho, preşedintele Comisiei sportivilor din cadrul CIO”, a precizat pentru Reuters un purtător de cuvânt al CIO.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite