REPORTAJ VIDEO Cum au trăit bucureştenii victoria Simonei Halep de la Wimbledon 2019

REPORTAJ VIDEO Cum au trăit bucureştenii victoria Simonei Halep de la Wimbledon 2019

Bucureştenii au trăit intens fiecare minut al finalei Wimbledon 2019, la terasele din Centrul Istoric

Sâmbătă seară, Simona Halep (28 de ani) le-a oferit românilor încă un motiv de mândrie, după ce a câştigat al doilea titlul de Grand Slam din carieră, în faţa Serenei Williams, în finala Wimbledon 2019. Adevărul vă arată cum a fost atmosfera din timpul meciului la terasele din centrul Capitalei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Românii au fost luaţi prin surprindere de victoria rapidă şi colosală pe care a reuşit-o Simona Halep la Wimbledon, sâmbăta aceasta, oferind un scor de 6-2, 6-2 în doar 55 de minute, în faţa Serenei Williams. Astfel, Simona a pus mâna pe primul trofeu de la Wimbledon pentru ţara noastră şi al doilea din cariera sa, după cel obţinut la Roland Garros în 2018.

Un meci intens care a făcut să răsune strigăte de fericire atât din casele românilor, cât şi pe terasele unde s-a difuzat meciul de tenis. Adevărul n-a ratat aceasta ocazie şi a ieşit în Centrul Vechi al Capitalei pentru a surprinde atmosfera pe parcursul partidei. 
 
Urmăriţi în continuare reportajul unei seri de 13 iulie memorabile:
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: