Replici acide între Teja şi Stanciu, după ce primul a fost dat afară de la Dinamo. Tehnicianul nu l-a uitat nici pe Stoican

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Mediafax
FOTO Mediafax

Daniel Stanciu şi Mihai Teja au părut doi buni prieteni înainte de a ajunge la Dinamo, în pauza dintre tur şi retur, însă după ce antrenorul a fost dat afară relaţiile dintre cei doi s-au stricat.

Mihai Teja a rezistat doar cinci etape la Dinamo, deşi a fost adus cu surle şi trâmbiţe în iarnă, fiind garantul revenirii echipei roş-albe printre formaţiile de top din Liga 1. Nu a fost să fie aşa, deoarece Dinamo a jucat foarte prost cu Teja antrenor, iar acesta a fost mazilit de conducerea dinamovistă. Imediat după ce a fost demis, tehnicianul l-a arătat cu degetul pe managerul Daniel Stanciu, pe care l-a acuzat că nu a avut suficientă răbdare cu Dinamo.

Mărturisirile unui antrenor concediat după 63 de zile: Mihai Teja a dezvăluit că a început returul într-o situaţie ridicolă

"S-a luat decizia pentru că nu ne-am calificat cu Pandurii. Dar trebuie să se înţeleagă că atât s-a putut. Au zis că e mai bine să rupem contractul, că este spre bine. Mă aşteptam ca Daniel Stanciu să mă susţină mai mult. Nu cred că domnul Negoiţă a vrut să plec atât de repede, a fost convins de cineva. Poate de Stanciu, nu ştiu. Credeam că Stanciu înţelege fenomenul ăsta, că unei echipe îi trebuie mai mult să se omogenizeze. Din ce am discutat cu oamenii din conducere, Stanciu a fost primul nemulţumit că nu joacă echipa. Aveam discuţii şi fiecare avea părerea lui, erau discuţii contradictorii", a spus Mihai Teja la DigiSport.

La rândul său, Daniel Stanciu nu a rămas dator şi i-a reamintit lui Teja că el l-a adus la Dinamo, explicând şi de ce nu i-a mai acordat susţinere necondiţionată. "Susţinerea vine în momentul în care lucrurile merg bine. Au fost c\teva lucruri care nu erau în regulă. Eu am fost cel care a fost numit la Dinamo şi l-a adus şi pe Teja. Nu e normal să vin să spun lucruri bune sau rele în acest moment. A contat mult că în cele două jocuri cu Pandurii din Cupă n-am reuşit mai nimic. Eu îl înţeleg pe Mihai, mă înţeleg şi pe mine, parcă mai mult pe mine , dar nu e normal să spună că nu l-am susţinut mai mult. Repet, eu l-am adus la Dinamo", a punctat Daniel Stanciu la Digi Sport.

Mihai Teja nu l-a uitat nici pe Flavius Stoican, antrenor care i-a luat locul pe banca lui Dinamo, pe care l-a ironizat că a acceptat imediat să revină în "Groapă": "Eu am demnitate, nu mai revin la Dinamo, chiar dacă ştiu că nu mai am voie să antrenez altă echipă până la vară. Sincer, eu sunt prieten cu Stoican, e alegerea lui să revină, dar eu nu gândesc aşa. Puteam să rămân, să le iau banii, dar am reziliat şi am primit salariul doar pe o lună în plus. Nu vreau să stau unde nu sunt dorit, dacă atmosfera nu e bună şi vestiarul se bucură, cum să mă mai întorc? Eu cred că am dat tot ce a fost mai bun", a conchis Teja.  

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite