Remat Zalău nu a rezistat în faţa "furtunii" Trentino

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Remat Zalău * Foto: CEV
Remat Zalău * Foto: CEV

Debutantă în Liga Campionilor la volei, echipa masculină Remat Zalău a pierdut astăzi, pe teren propriu, şi al treilea meci disputat în grupa D: 0:3 cu Trentino BetClic (Italia). Peninsularii au dominat întâlnirea, iar cubanezul Osmany Juantorena Portuondo a neutralizat preluarea sălăjenilor cu serviciile şi atacurile sale.

Dubla campioană a Europei s-a impus foarte uşor, cu 3:0 (15, 14, 20), în 69 de minute. Doar în setul 3, pe final, Remat Zalău a izbutit să se apropie de mult mai titrata sa rivală. Buni cunoscători ai voleiului, italienii i-au pus în dificultate pe adversarii lor încă de la serviciu, Juantorena expediind o sumedenie de "torpile" spre terenul nostru - cubanezul serveşte din săritură, iar întâlnierea cu mingea care este lovită de el nu se dovedeşte prea plăcută.

Campioana României a înregistrat astfel al treilea eşec din tot atâtea meciuri - a pierdut cu Belciatow (Polonia / 0:3), acasă, şi în Germania, cu Friedrichshafen (1:3). Partida revanşă dintre Trentino şi Remat va avea loc luni, 13 decembrie, de la ora 21.30.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite