Remat Zalău va debuta în Liga Campionilor cu Belchatow

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru prima oară de când Liga Campionilor la volei se dispută în noul format (o ţară poate avea mai multe reprezentante, nu numai câştigătoarea titlului), România este reprezentantă şi la masculin, de Remat Zalău.

Campioana noastră va debuta în competiţie pe teren propriu, în 17 sau 18 noiembrie. Adversară îi va fi formaţia poloneză PGE Skra Belchatow, clasată pe locul 3 în ediţia din acest an a competiţiei. În etapa a doua, Remat se va deplasa în Germania, unde va întâlni campioana acestei ţări, VfB Friedrichshafen. Fostă câştigătoare a Ligii Campionilor, această formaţie este pregătită de românul Stelian Moculescu, cel care pregăteşte şi naţionala noastră. Interesant este că unul dintre secunzii săi este Aurel Vlaicu, care face parte din staff-ul tehnic al lui... Remat Zalău.

În 8/9 şi 15/16 decembrie campioana României va înfrunta cea mai tare echipă din grupa D, pe Trentino BetClic, câştigătoarea ultimelor două ediţii ale Champions League. Prima partidă va avea loc în ţara noastră.

În ultimele două runde, pe 5/6 ianuarie, respectiv 12 ianuarie Remat va juca meciurile retur cu Friedrichshafen (acasă) şi Belchatow (deplasare). Ultimul va avea loc în Atlas Arena, sala din Lodz care are o capacitate de 13.000 de locuri.

În faza următoare a competiţiei (Top 12) se vor califica primele două clasate.

În site-ul Confederaţiei Europene de Volei (CEV) se menţionează că Remat va disputa meciurile de pe teren propriu la Zalău.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite