Regulile lui Villas-Boas pentru succesul lui Chelsea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul lui Chelsea, portughezul Andre Villas-Boas, seamănă destul de mult cu mentorul său, Jose Mourinho, în ceea ce priveşte minuţiozitatea cu care gândeşte pregătirea echipei pe care o conduce.

Lusitanul în vârstă de 33 de ani a declarat că nu va fi mulţumit decât dacă va aduce titlul pe "Stamford Bridge" peste 9 luni.

Cotidianul Daily Mail a notat o serie de reguli pe care tehnicianul le-a impus la echipă pentru a-i face pe jucători să fie mai concentraţi şi să interacţioneze mai bine:

- Jucătorii trebuie să mănânce împreună micul dejun şi prânzul în zilele în care au antrenamente.
- Jucătorii musulmani cum sunt Anelka şi Kalou trebuie să stea la masă alături de coechiăpierii lor, chair dacă în timpul Ramadanului nu au voi să mănânce în timpul zilei.
- Orice zgomot inutil trebuie evitat în timpul antrenamentelor. Grădinarului clubului i-a fost interzis odată să tundă gardul viu pentru că făcea prea mult zgomot.
- Tehnicianul a impus ca echipa să se antrenze în echipament alb. Echipamentul negru a fost trimis înapoi la producător.

"Perioada de pregătire dinaintea sezonului este utilă pentru a-ţi impune ideile şi jucătorii au înţeles lucrul acesta", a spus Villas-Boas.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite