Regulile încălcate se plătesc: doi fotbalişti români, daţi afară de la echipa lor, pentru că au sfidat indicaţiile clubului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Kisvárda a ales să rămână fără doi fotbalişti, după ce aceştia nu au respectat regulile FOTO Arhivă personală/Facebook
Kisvárda a ales să rămână fără doi fotbalişti, după ce aceştia nu au respectat regulile FOTO Arhivă personală/Facebook

Doi jucători de fotbal din România şi-au pierdut înţelegerile cu clubul lor, din afara ţării, după ce au încălcat regulile pe timp de pandemie de coronavirus.

S-ar putea spune că Gicu Grozav şi Iasmin Latovlevici scriu istorie în fotbalul maghiar şi asta nu tocmai într-un sens pozitiv. Concret, cei doi au fost daţi afară de la clubul la care erau legitimaţi, Kisvárda, pentru că nu au respectat regulile clare trasate de conducerea acestuia, în contextul evitării răspândirii de coronavirus. 

Cei doi fotbalişti au plecat acasă, fără să aibă acordul clubului, ceea ce a fost încadrat drept o lipsă de responsabilitate şi a adus, după sine, încheierea contractelor, decizie comunicată oficial.

„Cei doi jucători au călătorit în România fără permisiune. Nu este doar o încălcare a regulamentului intern al clubului, dar şi a contractelor, punând în pericol sănătatea coechipierilor, dar şi a rudelor lor. În acest caz, nu putem accepta situaţii care pun în risc clubul. Iresponsabilitatea lor nu corespunde cu aspiraţiile clubului şi securitatea acestuia. Toate aceste lucruri demonstrează o încălcare a contractului, pe care noi nu o putem tolera. În această situaţie, oricât de mult ne-a ajutat Gheorghe Grozav, în trecut, gestul este de neiertat. Îi mulţumim pentru ce a făcut pentru noi, nu îi luam meritele. Iasmin Latovlevici încă nu a avut ocazia să joace”, se arată în comunicatul celor de la Kisvárda.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite