Reguli la sala de fitness din 15 iunie. Fără acces la duşuri după sport

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO pexels.com
FOTO pexels.com

Sălile de fitness se vor deschide începând din 15 iunie, însă amatorii de sport au de respectat câteva reguli clare. Accesul va fi doar pe bază de rezervare, fiecare persoană va avea alocată o suprafaţă de 7 metri pătraţi pentru desfăşurare, iar duşurile rămân închise.

Pentru a avea acces în sălile de sport este necesară programarea - telefonică sau online. La intrare, angajaţii sunt obligaţi să realizeze triajul epidemiologic, să măsoare temperatura corporală a vizitatorilor şi să le asigure dezinfectanţi.

Masca este obligatorie la intrare, în recepţie şi în spaţiile comune. Cei care vin la sală trebuie să se dezinfecteze obligatoriu pe mâini, precum şi aparatele la care lucrează. 

În sală, fiecare persoană va avea la dispoziţie 7 metri pătraţi pentru desfăşurarea exerciţiilor individuale şi 10 metri pătraţi pentru cele de grup, de exemplu aerobic.

La vestiare, accesul va fi controlat pentru a se asigura minim 4 metri pătraţi pentru fiecare utilizator. Accesul la duşuri este interzis în această etapă.

Proprietarii de săli de fitness trebuie să asigure dezinfectarea aparatelor de aer condiţionat o dată pe săptămână.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite