Atuul uriaş al Stelei înaintea meciurilor cu Vardar: Reghecampf a găsit „spionul“ perfect pentru a afla toate secretele adversarilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laurenţiu Reghecampf
Laurenţiu Reghecampf

Indiferent de verdictul Comisiei de Disciplină a UEFA, campioana României o va întâlni pe cea a Macedoniei, în turul II preliminar al Ligii Campionilor. Roş-albaştrii pot primi cele mai bune informaţii dintr-o sursă care ştie totul despre gruparea din Skopje.

Daniel Georgievski s-a născut şi a crescut în Australia, însă provine dintr-o familie de macedoneni şi evoluează pentru naţionala acestei ţări. Fundaşul Stelei ştie totul despre Vardar Skopje, grupare pe care bucureştenii o vor întâlni, mai întâi, la 16-17 iulie, la Bucureşti, iar apoi, la 23-24 iulie, în deplasare.

Georgievski a făcut deja o radiografie a campioanei Macedoniei şi va fi un important consultant pentru Laurenţiu Reghecampf, în perioada care a rămas până la prima manşă.

„Steaua e favorită clar. Am căzut însă cu cel mai greu adversar posibil în acest tur. Nu am emoţii, sigur ne calificăm, dar nu va fi foarte uşor. Am câţiva prieteni la Vardar, o să vorbesc cu ei şi o să le spun că îmi pare rău, dar vom câştiga. Nu e un dezavantaj că jucăm primul meci acasă, sunt sigur că noi vom merge mai departe“, a declarat Georgievski în presa din ţara sa, potrivit Digi Sport.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite