Reghecampf, şocat după ce a aflat că soţia sa l-a bătut pe Dan Alexa în vâzul lumii: Reacţia antrenorului

Reghecampf, şocat după ce a aflat că soţia sa l-a bătut pe Dan Alexa în vâzul lumii: Reacţia antrenorului

În timp ce Laurenţiu Reghecampf e în cantonament cu Al-Wasl Dubai, soţia sa, Anamaria Prodan, îşi bate presupusul amant în România.

Anamaria Prodan a fost, de-a lungul anilor, în centrul atenţiei din cauza mai multor episoade mizerabile, însă ceea ce s-a întâmplat acum, după partida Astra – FC Botoşani (2-2) depăşeşte orice limită!
 
Impresarul FIFA l-a aşteptat pe Dan Alexa, tehnicianul gazdelor, cu care se vehiculează că are o relaţie amoroasă de mai mulţi ani, şi i-a dat un pumn în faţă! Cu siguranţă, dacă acest episod ar fi apărut ca o simplă ştire în presă, totul ar fi fost negat de cei doi. Din păcate pentru Prodan şi Alexa însă, momentul pumnului a fost filmat, în toată splendoarea lui, de cei de la sport.ro.
 
Pentru a afla ce crede soţul Anamariei Prodan despre acest incident, cancan.ro l-a contactat pe Laurenţiu Reghecampf, aflat în cantonament cu echipa sa de club, Al-Wasl Dubai.
 
Ce a spus Laurenţiu Reghecampf?
 
*Ce s-a întâmplat? Nu ştiu, eu tocmai am terminat antrenamentul. Habar nu am…cu cine? Cu Alexa? Nu ştiu, vreau să văd imaginile. Ce vreţi de la mine dacă nu ştiu nimic?
 
VEZI MOMENTUL ÎN CARE ALEXA E BĂTUT DE ANAMARIA PRODAN

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: