Reghecampf şi-a găsit echipă după 160 de zile: Va pregăti un colos prăbuşit din Asia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reghecampf

Tehnciainul de 45 de ani a avut două contracte în Orientul Mijlociu, în ultimii ani, zonă în care va continua să activeze şi de acum încolo.

Laurenţiu Reghecampf revine în Arabia Saudită, după şase ani. Adică, prima ţară asiatică în care a antrenat, după rezultatele excelente pe care le-a avut cu Steaua până în 2014. Atunci, a fost numit la Al-Hilal Riad, acum tocmai a bătut palma cu Al-Ahli Jeddah. Informaţia a confirmat-o pentru gsp.ro.

Al-Ahli Jeddah e printre echipele mari din Regat, însă, la ora actuală, traversează o formă groaznică! N-a mai câştigat din 5 februarie şi are cinci înfrângeri succesive în prima ligă. Cum mai sunt doar şase etape de disputat, „Reghe“ nu mai poate face mare lucru în întrecerea internă în care Al-Ahli e pe 7 din 16, cu 35 de puncte. Lider e Al-Hilal, cu 48 de puncte.

Principala misiune a lui Reghecampf va fi în Liga Campionilor Asiei, în care Al-Ahli se află într-o grupă cu Esteghlal (Iran), Al-Duhail (Qatar) şi Al-Shorta (Iraq). Meciurile se vor juca, între 15 şi 30 aprilie.

La Al-Ahli Jeddah, Reghecampf îl va avea sub comanda sa pe Alex Mitriţă, cel care a adunat patru goluri în actuala ediţie de campionat, în 19 apariţii.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite