Reghecampf, revoltat de ce i se întâmplă fostei sale echipe: „Mi se pare penibil, Steaua nu merita aşa ceva!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Mediafax
FOTO Mediafax

Fostul antrenor al campioanei României consideră că situaţia actuală a Stelei este provocată de o "ambiţie" a MApN, care nu a fost dispus să ajungă la un acord cu oficialii clubului de fotbal.

Steaua a rămas fără siglă, culori şi nume după procesul pierdut cu MApN, iar această situaţie a produs un ecou uriaş în lumea fotbalului, dar şi în presa din străinătate. De la Ilie Năstase, la marile ziare ale Europei, cazul campioanei României a fos pus pe tapet şi analizat. 

Recent, fostul antrenor al Stelei şi-a dat şi el cu părerea despre această situaţie, pe care o consideră inacceptabilă. Reghecampf critică MApN pentru că nu a putut să gestioneze relaţia cu clubul de fotbal şi pentru că nu a găsit o soluţie avantajoasă de ambele părţi. 

"Mi se pare penibil, numai în România se întîmplă aşa ceva! Se putea găsi o înţelegere. E o ambiţie a MApN, vor să facă rău. Gigi Becali n-a devenit miliardar din banii de la fotbal. Avem o echipă care se bate în Europa şi vrem s-o nenorocim şi pe asta. Steaua nu merita aşa ceva. Nu e posibil să joci cu stema acoperită. Mie Gigi mi-a promis că o să construiască un stadion foarte frumos dacă o să se rezolve aceste probleme. Steaua este Steaua şi aşa trebuie să rămînă", a spus Reghecampf la Look tv.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite