Reghecampf, replică pentru Anamaria Prodan: Cum a reacţionat după tirada fostei soţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laurenţiu Reghecampf
Laurenţiu Reghecampf

Actualul antrenor al celor de la CS U Craiova a tot tăcut, în ultimele zile, când partenera ei din ultimii 15 ani a postat pe bandă pe reţelele de socializare şi a vorbit cu presa mondenă.

Laurenţiu Reghecampf (46 de ani) e pe val, la Craiova, cu care tocmai a ajuns la patru victorii consecutive în campionat. Graţie acestei serii, oltenii ocupă acum locul 2 în Liga I, cu 25 de puncte după 13 partide. Lider e CFR Cluj, cu 30 de puncte din 12 meciuri.

Dacă în viaţa profesională îi merge foarte bine, în schimb, în cea personală, „Reghe“ a cam devenit „sacul de box“ al fostei sale soţii. Pentru că, după ce Laurenţiu a depus actele pentru divorţ, Anamaria Prodan a început cu atacurile mediatice la adresa lui „Reghe“. Într-o primă fază, impresarul FIFA a încercat să nege divorţul. Apoi, când a văzut că aşa ceva e imposibil, a trecut la următorul nivel, după cum „Adevărul“ a arătat aici.

Văzând tirada lui Prodan, Reghecampf a avut o reacţie, în premieră. Una scurtă prin care a lăsat de înţeles că Anamaria reprezintă un capitol închis în viaţa sa.

„Va veni un moment când trebuie să decizi să întorci o pagină sau să închizi cartea“, a scris Reghecampf pe Instagram.

Antrenorul Craiovei aşteaptă deja un copil cu Corina, femeia care i-a fost amantă şi cu care, în curând, se va căsători. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite