Reghecampf a răspuns la cea mai delicată întrebare: Are amant soţia sa, Anamaria Prodan?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan, un cuplu perfect pentru fotbalul românesc
Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan, un cuplu perfect pentru fotbalul românesc

De câţiva ani, se vehiculează că Laurenţiu Reghecampf (44 de ani) şi Anamaria Prodan (47 de ani) stau împreună doar de ochii lumii, din interese financiare, mai ales cele legate de fotbal.

Fotbalul românesc are multe poveşti despre care toată lumea ştie, însă pentru care nu există confirmări oficiale. Relaţia amoroasă existentă între Anamaria Prodan şi Dan Alexa se încadrează în această categorie.

Iar după ce agentul de jucători, care în acte e soţia lui Reghecampf, i-a dat un pumn antrenorului Dan Alexa, anul trecut, pe când acesta era la Astra, mulţi au concluzionat că Anamaria şi-a permis acest gest, având în vedere relaţia intimă care există între cei doi.

Acum, la un an de la acel incident care a făcut înconjurul României, Laurenţiu Reghecampf a fost rugat de Ovidiu Ioaniţoaia să comenteze acest zvon, potrivit căruia soţia sa ar avea un amant.

Ce a spus Laurenţiu Reghecampf la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu“?

*Dacă exista o legătură amoroasă între ei (n.r. - Anamaria şi Alexa), nu mai existam noi. N-am avut niciun fel de problemă eu cu Ana, mai ales pe subiectul ăsta.

*Eu întotdeauna i-am spus ei să-şi controleze ieşirile, eu sunt retras, mai calm, eu sunt cel care o ţine în anumite situaţii.

*De multe ori, nu poţi controla asta, aşa e ea, o fire mai vulcanică.

*Mie nu mi-a plăcut gestul pe care l-a făcut (n.r. - pumnul dat lui Alexa). Despre asta n-am avut niciun fel de discuţie, ştiam ce probleme erau la Astra, în perioada respectivă.

*M-a sunat ea. I-am zis că nu e OK să facă aşa ceva, indiferent de ce se întâmplă, n-are cum să reacţioneze în genul ăsta.

VEZI PUMNUL ÎNCASAT DE DAN ALEXA DE LA ANAMARIA PRODAN

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite