Promisiuni deşarte sau siguranţă de sine? Laurenţiu Reghecampf: „Ne vom califica în primăvara europeană!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Cosmin Iftode
FOTO Cosmin Iftode

În ciuda înfrângerilor drastice suferite de Steaua în primele două meciuri din grupele Ligii Campionilor,  Reghecampf le promite suporterilor stelişti că va califica echipa în primăvara europeană.

Steaua va susţine un stagiu de pregătire în Turcia în pauza competiţională prilejuită de meciurile naţionalei în preliminariile Cupei Mondiale. După aterizarea pe pământ turcesc, Laurenţiu Reghecampf a declarat pentru Dolce Sport că e sigur de calificarea echipei sale în primăvara europeană, făcând o analiză a jucătorilor din lot cu probleme medalicale.

"Am preferat să plecăm din România să putem să ne pregătim cum trebuie. Avem o săptămână la dispoziţie, încercăm să reintroducem jucătorii care nu s-au pregătit cu echipa. Ma refer aici la Chipciu, Pintilii şi Nikolic, jucători în recuperare. Vor fi antrenamente dure, sperăm să îi avem pe toţi la maximum. Pintilii are nevoie de timp de refacere, nu ştiu dacă va putea juca meciul de campionat cu Viitorul. Sper să fie apt pentru Basel. Atmosfera de la echipă este foarte bună, suntem mai uniţi ca niciodată şi încercăm să facem totul cât mai bine pentru a câştiga cât mai multe meciuri. Sunt sigur că echipa se va califica în primăvara europeană", a fost promisiunea pe care a făcut-o Reghecampf suporterilor Stelei.

CITIŢI ŞI:

Programul Stelei în cantonamentul din Antalya

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite