Reghecampf, primele declaraţii despre blaturile Stelei: pe cine aruncă vina şi cum îl implică pe Dan Petrescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul roş-albaştrilor a vorbit despre dosarul de corupţie deschis în Singapore în care sunt anchetate şi două amicale ale campioanei de pe vremea în care echipa era pregătită de „Reghe“.

La doi ani de la disputarea lor, două partide de verificare ale Stelei pot trimite doi oameni în închisoare în Singapore, după cum „Adevărul“ a explicat aici.

Meciurile care fac obiectul unui dosar de corupţie în Asia s-au jucat pe vremea când Laurenţiu Reghecampf era pe banca Stelei şi, mai mult, ambele au fost aranjate de finul său, Cristi Voicu.

Având în vedere amploare scandalului şi faptul că el a ajuns în presa din România, prosport.ro l-a contactat pe „Reghe“ pentru a afla punctul său de vedere.

Ce a spus?

„Meciul cu Dinamo Moscova nu mi-l mai aduc aminte, dar ţin minte că meciul l-am făcut împreună cu Dan (n.r. – Petrescu) şi l-am rugat atunci să joace cu noi pentru că aveam nevoie de un meci cu o echipă mai bună. Tocmai în ideea de a pregăti meciul cu Ajax. Sincer, nu mai ţin minte exact cum a decurs jocul şi ce greşeli au fost“, şi-a început discursul actualul tehnician al celor de la Litex Loveci.

Întrebat dacă i s-a părut ceva suspect în legătură cu arbitraj, în condiţiile în care se vehiculează ideea că brigăzile care au condus cele două jocuri ar fi fost mână în mână cu mafia pariurilor, „Reghe“ a oferit un răspuns evaziv.

„Sunt arbitri pe care noi nu-i cunoaştem, de care se ocupă organizatorii. Îi aduc cei din Turcia, cei care se ocupă de hoteluri, ei ştiu legăturile cu arbitri şi cu meciurile amicale. Nu mai ţin minte cine s-a ocupat de arbitri, mi se pare că Tony se ocupa de cantonamente. Antonios, cum îl cheamă? Grecul! Nici nu ştiu cum se procedează. În Austria făceam lista de jocuri şi federaţia îmi punea la dispoziţie arbitri. Dar nu ştiu cum se făcea în Turcia. Şi îţi dai seama că nu asta era problema mea, cine ne arbitrează“, a spus fostul antrenor al Stelei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite