Reghecampf, decizie drastică în privinţa lui Alibec: ce se va întâmpla cu atacantul care a debutat cu gol la Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laurenţiu Reghecampf
Laurenţiu Reghecampf

Steaua a rămas fără victorie în 2017 şi după primul meci oficial din acest an, partidă care a adus şi debutul lui Denis Alibec în campionat pentru bucureşteni.

Vârful transferat de la Astra pentru două milioane de euro a deschis scorul în remiza cu CFR Cluj (1-1), însă a „reuşit“ şi „performanţa“ de a fi eliminat până la pauză de arbitrul Adrian Cojocaru. 

Vârful roş-albaştrilor a luat primul „galben“ pentru proteste (37), iar pe al doilea (43) pentru simulare. Comportamentul său a fost criticat, inclusiv de antrenorul Laurenţiu Reghecampf. „Denis trebuie să fie atent. Am vorbit cu el în Antalya, i-am spus că nu e uşor când joacă la Steaua, toţi oamenii o să fie cu ochii pe el, pe fiecare reacţie pe care o are. O să fie probabil amendat. Eu sper să înveţe din această seară şi la următoarele meciuri să fie mult mai bine“, a spus „Reghe“. Astfel, pe lângă sancţiunea pe care o va primi din partea clubului, Alibec va fi suspendat pentru un meci, cel cu FC Voluntari, şi va trebui să plătească şi 740 de lei către Comisia de Disciplină.

Becali, presiune pe Bălaşa

La Steaua a debutat şi fundaşul Mihai Bălaşa, cel care a fost schimbat după 76 de minute. Jucătorul adus de la Trapani în Serie B a fost singurul criticat de patronul Gigi Becali. „Bălaşa nu mi-a plăcut deloc. Meme l-a lăudat pe Bălaşa, eu i-am zis că îi avem pe Popescu şi pe Enache. Am înţeles că Bălaşa nu e bine pregătit, e primul meci. Păi, pe noi ne interesează să-l antrenăm pe Bălaşa? Când îşi revine bine, dacă nu, stă pe bancă“, a afirmat Becali.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite