Reghecampf continuă disputa cu Daum: Să ne lase în pace!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laurenţiu Reghecampf FOTO Mediafax
Laurenţiu Reghecampf FOTO Mediafax

Steaua va juca mâine cu Villareal, în runda a doua din Europa League. Înaintea partidei, Reghecmapf a participat la obişnuita conferinţă de presă.

"Trebuie să ne rugăm!", a spus Cristoph Daum, când a fost întrebat despre şansele Stelei cu Villareal şi ale Astrei cu Roma.

"Eu cred că trebuie să ne rugăm pentru echipa naţională, pentru că are două meciuri grele şi dacă nu câştigăm va fi greu. Selecţionerul să ne lase pe noi în pace, să-şi vadă de echipa naţională", a replicat Reghecampf. 

Tehnicianul s-a arătat deranjat de criticile referitoare la jocul echipei sale, afirmând în glumă că în meciul cu Villarreal se va apăra: “Greu, într-adevăr, întâlnim favorita grupei, o echipă bună care a avut un parcurs bun în campionatul intern, au câştigat prima etapă din grupa Ligii Europa. Ştiu că pentru noi va fi un meci foarte dificil. Aviz specialiştilor, o să ne apărăm, o să încercăm să nu mai facem greşeli, să nu câştigăm meciul ca să nu-i mai deranjăm pe specialişti. Era o glumă, ne dorim să câştigăm meciul să facem un meci foarte bun. Sperăm să reuşim pentru că e foarte important pentru jucători şi pentru fanii echipei noastre atâţia câţi mai sunt. Ne dorim ca mâine seară să ieşim de pe teren cu un rezultat pozitiv. Orice rezultat pozitiv va fi bun pentru noi mâine seară, şi un rezultat egal”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite