Reghecampf aruncă „bomba“: Motivul pentru care Anamaria Prodan l-a bătut pe Dan Alexa după meci

0
Publicat:
Ultima actualizare:

S-a spus că agentul de jucători, care ar avea o relaţie amoroasă cu tehnicianul Astrei, ar fi făcut o criză de gelozie, când a văzut că amantul ei are o nouă prietenă, o brunetă prezentă la meciul Astra – FC Botoşani. „Reghe“ a oferit însă o altă variantă.

Aflat în cantonament cu Al-Wasl Dubai, Laurenţiu Reghecampf a încercat, într-o primă fază, să „dribleze“ scandalul în care soţia sa l-a bătut pe Dan Alexa.

„Reghe“ a insistat că nu ştie nimic şi că n-a văzut imaginile surprinse de sport.ro, însă, după câteva ore, a revenit şi a oferit varianta sa pentru cancan.ro.

Ce a spus Laurenţiu Reghecampf?

*Ana este soţia mea şi o cunosc cel mai bine. Pune foarte mult suflet la orice echipă lucrează. Nu ne interesează pe niciunul cum scriu şi ce vorbesc toţi! 

*A fost un gest copilăresc al Anei, pe care-l regretă, un gest care vine în urma unui conflict între ea şi Dan, din cauza faptului că jucatorii aduşi nu s-au ridicat ieri la nivelul dorit de ei. 

*Se întâmplă şi astfel de lucruri în momentul când vrei să construieşti o echipă, trebuie răbdare, lucru care nu există în România.

VEZI CUM ALEXA A FOST BĂTUT DE ANAMARIA PRODAN

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite