Reghecampf, arătat cu degetul pentru criza Stelei: de ce a început numărătoarea inversă pentru antrenor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu o victorie în faţa Pandurilor, Viitorul poate profita de pasul greşit făcut de bucureşteni, ajungând la şase puncte de ei. Astfel, misiunea roş-albaştrilor pentru play-off devine şi mai grea.

Steaua a acuzat arbitrajul după remiza cu FC Voluntari (2-2), însă pentru toată lumea e limpede că, de fapt, principalele probleme ale bucureştenilor sunt legate de jocul lor, nu de deciziile „cavalerii fluierului“.

Această situaţie a fost subliniată şi de Gabi Balint la Digi Sport, după partida de duminică seară.

„Steaua a controlat jocul, dar şi-a creat foarte puţine ocazii de gol. Mă aşteptam la mult mai mult. Se vede că şi Reghe e în căutări. La pauză a făcut două schimbări, apoi a schimbat jucătorii între ei, pe posturi. Practic, dintre cei zece jucători de câmp, doar patru au jucat 90 de minute pe acelaşi post pe care au început. În rest, au tot fost schimbări. Probabil că mai are şi el nevoie de timp, să mai încerce nişte lucruri. Mai are timp până începe play-off-ul, mai sunt trei meciuri până atunci“, a afirmat fostul fotbalist al Stelei.

Balint e de părere că schimbările efectuate de Reghecampf au contribuit la degringolada din jocul Stelei.

„Reghe şi Meme Stoica se plâng de formula de echipă. Trebuie să găsească formula, pentru că sunt prea multe schimbări în echipă. Se întâmplă ce s-a întâmplat în tur, în toamnă. Tot timpul erau schimbări, ba jucătorii între ei, ba pe posturi. Acum a fost altă echipă în repriza a doua. Trebuie să fie mai clar. A lipsit un singur jucător important: Alibec. Jucătorii trebuie să ştie ce post joacă, pentru că şi ei sunt bramburiţi“, a adăugat Balint.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite