Reghecampf: "A fost un campionat pe care l-am câştigat într-un stil de mari campioni". Ce spun jucătorii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jucătorii Stelei au sărbătorit cu fanii titlul 25 FOTO Rpressport.ro
Jucătorii Stelei au sărbătorit cu fanii titlul 25 FOTO Rpressport.ro

Tehnicianul echipei Steaua, Laurenţiu Reghecampf, a declarat joi seară, după victoria din meciul cu Universitatea Cluj, scor 1-0, care le-a adus steliştilor titlul în Liga I, că a fost un campionat pe care elevii săi l-au câştigat "într-un stil de mari campioni".

"Este un sentiment incredibil, suntem mândri de ceea ce am reuşit să realizăm. A fost foarte multă muncă, a fost foarte mult stres, şi de aceea ne-am bucurat atât de mult. A fost un campionat pe care l-am câştigat într-un stil de mari campioni. Va continua petrecerea şi astăzi şi mâine... Sperăm să avem prilejul să ne întâlnim şi cu patronul echipei. Jucătorii au muncit enorm de mult şi merită să petreacă", a spus Reghecampf la Digi Sport.

"Sunt mândru pentru că am dovedit şi anul acesta că suntem cei mai buni şi trebuie să le mulţumim tuturor celor care au fost alături de noi", a mai spus Reghe.

Sânmărtean: Este un moment deosebit pentru mine, mă bucur pentru acest titlu

Mijlocaşul Lucian Sânmărtean a declarat, joi seară, că este extrem de bucuros pentru titlul câştigat cu Steaua, primul al carierei.

"Este un moment deosebit pentru mine, un moment de bucurie, este o încununare a muncii din ultima perioadă. Mă bucur de acest titlu, le mulţumesc celor care m-au ajutat şi au insistat să vin aici. Bucuria noastră este completă fiindcă am devenit matematic campioni, ne-am bucurat pentru această victorie, de acum putem pregăti jocurile care urmează cu mai multă linişte şi detaşare. O să petrecem, dar mai avem trei meciuri şi apoi finala Cupei. Ne dorim eventul în acest an", a declarat Sânmărtean la Digisport.

Chipciu: Ştiam că o să ieşim campioni, dar oricum ne simţim foarte bine

Fotbalistul echipei Steaua, Alexandru Chipciu, a declarat joi seară, după câştigarea campionatului României, că acest succes era unul preconizat, dar oricum el şi colegii săi se simt foarte bine şi sunt bucuroşi.

"Este o bucurie foarte mare. Ştiam că o să ieşim campioni, dar oricum ne simţim foarte bine. Vreau să dedic titlul familiei mele, soţiei, fetiţei şi copilului care urmezaă să vină. În vestiar atmosfera este frumoasă, cum este şi pe teren", a spus Chipciu la Digi Sport.

El a menţionat că îşi doreşte victoria şi în finala Cupei României. "Jucăm la victorie fiecare meci. (...) Sper să ne propunem obiective mai măreţe şi să reuşim să le îndeplinim", a adăugat fotbalistul.

Echipa Steaua Bucureşti şi-a asigurat, joi, titlul de campioană a României, al 25-lea din istorie, în urma victoriei din meciul cu Universitatea Cluj, scor 1-0.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite