Reghe mai face o victimă în cupele europene. Ghinion în ultima secundă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reghecampf şi elevii săi. FOTO: Twitter Neftci Baku
Reghecampf şi elevii săi. FOTO: Twitter Neftci Baku

După ce în turul precedent al Conference League trecuse de Aris Limasssol cu 3-0, după 0-2 în tur, formaţia Neftci Baku, antrenată de Laurenţiu Reghecampf, a mai făcut o victimă.

Azerii au învins, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, pe Rapid Viena, în prima manşă a turului trei preliminar al Conference League şi are şanse bune la play-off.

Învingătorii au marcat prin Jaber ’44 şi Saief ’60, dar ghinionul a lovit formaţia românului în ultima secundă a meciului, vienezii reuşind golul dătător de speranţe prin Burgstaller (minutul 90+5).

Returul este programat joia viitoare, la ora 21.30, la Baku.

”Vreau să îmi felicit jucătorii, au luptat şi au jucat foarte bine. Am evoluat împotriva unei echipe foarte bune, dar cred că din primul şi până în ultimul minut am fost mai puternici. Cred că am meritat să câştigăm!

Nu sunt fericit pentru că am primit gol în ultimul minut, dar nu schimbă nimic pentru noi. Mă aştept de la echipa mea să aibă aceeaşi atitudine în retur. Vom merge în Austria şi vom încerca din nou să câştigăm. Dacă nu încercăm asta, nu vom avea nicio şansă. Trebuie să lucrăm pentru a nu mai face greşeli, pentru a fi mai buni şi sigur avem şansa noastră în următorul meci.

Văd toată lumea supărată aici, dar eu sunt foarte fericit. Ştiu care este nivelul acestei echipe, ştiu câtă presiune va fi în următorul meci. Pentru noi este o mare victorie, pentru club, pentru Azerbaidjan! Am meritat să câştigăm, avem fani incredibili şi din acest motiv vreau să le mulţumesc încă o dată. Au fost incredibili şi chiar merită totul din partea noastră”, a declarat Laurenţiu Reghecampf, în cadrul unei conferinţe de presă

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite