Rednic vrea să se întoarcă în Liga I. După despărţirea de Standard Liège, „Puriul“ ţinteşte spre capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Rednic îşi caută echipă FOTO Răzvan Păsărică/Rpressport
Mircea Rednic îşi caută echipă FOTO Răzvan Păsărică/Rpressport

După ce la începutul acestei săptămâni a aflat că nu mai intră în calculele lui Standard Liège pentru sezonul viitor, Mircea Rednic se arată dispus să revină în România la o echipă pe care a mai antrenat-o în două rânduri.

Mircea Rednic se află în căutarea unei noi echipe, după ce şi-a încheiat înţelegerea cu Standard Liège, formaţie pe care a calificat-o în play-off-ul Europa League. „Puriul“ dă de înţeles că este disponibil să revină la Dinamo, fiind sceptic în privinţa finanţatorului Ionuţ Negoiţă: „Nu m-a contactat nimeni de la Dinamo. Eu o să stau zece zile în Romania, intru în vacanţă. Îmi pare rău pentru Ţălnar, oricum nu mă tentează România pentru moment. S-a început cam prost proiectul de la Dinamo, cu tot felul de declaraţii. Negoiţă este şi el la început, aşa că mai aştept puţin. Am făcut o promisiune că mă întorc la Dinamo, dar trebuie să văd ce au de gând“, a declarat antrenorul pentru DigiSport.

Unul dintre cele mai delicate subiecte din primul eşalon românesc, cel al restanţelor salariale, a fost tranşat de Rednic: „Am făcut atâtea sacrificii să ajung în Belgia şi acum nu pot să vin în România să-mi ceară jucătorii banii. Ei vor asta, dar de jucat nu joacă. Tot timpul am fost alături de fotbalişti, dar unii la greu m-au lăsat şi m-au lucrat. Când aud că domnii jucători fac legea, atunci lucrurile sunt grave. Să mai dea şi ei, nu să tot ceară. Un conducător are dreptul să spună orice când nu are rezultate. Poate Negoiţă putea să facă încă un hotel cu banii cheltuiţi. Aşa ceva nu am mai văzut. Dinamo trebuia să facă o reconstrucţie cu jucători, aşa cum a procedat Steaua“.

Ştiri pe aceeaşi temă:

Mircea Rednic, afară de la Standard Liege! Prima reacţie a „Puriului“ după ce a aflat că este înlocuit

Dezvăluiri compromiţătoare: un jurnalist belgian a povestit pentru „Adevărul“ motivele pentru care Mircea Rednic a fost demis de la Standard

Rednic face scandal în Belgia, după ce a fost dat afară de la Standard: „Preşedintele are nevoie de o marionetă, nu de mine!“

Proaspăt demis de la Standard Liege, Rednic e dorit de echipa pe care a eliminat-o în barajul pentru Europa

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite