Rednic a venit cu norocul: Dinamo, prima victorie din istoria meciurilor cu Viitorul! Gol de la 40 de metri şi un penalty ratat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Formaţia Dinamo a învins, vineri, în deplasare, cu scorul de 2-0 (0-0), echipa FC Viitorul, într-un meci contând pentru etapa a 31-a a Ligii I, primul pentru antrenorul Mircea Rednic de la numirea pe banca tehnică a dinamoviştilor.

Golurile au fost marcate de Alexe '63 şi Bunoza '70.

În minutul 48, Traian Marc a apărat o lovitură de la 11 metri executată de Mitrea şi acordată după un fault al portarului dinamovist asupra lui Benzar.

0-1: Marius Alexe a marcat după o pasă de la Marius Niculae

0-2: Bunoza a majorat diferenţa cu un şut de la aproximativ 40 de metri (VIDEO)

FC Viitorul: Albuţ - Cr. Manea, Hodorogea, Ţîru, Mitrea - Daminuţă (Henrique '68) - Nicoliţă, Benzar, S. Pană, Al. Mitriţă (Tănase '58) - Gavra (I.Hagi '74). Antrenor: Gheorghe Hagi

Dinamo Bucureşti: T. Marc - Fai, A. Marc, Bunoza, S. Filip - D. Rotariu (Lazăr '76), I. Nedelcearu (Cristescu '12), Elhamed, Grozav (Niculae '60) - Bilinski, M. Alexe. Antrenor: Mircea Rednic

Cartonaşe galbene: Daminuţă '54, Nicoliţă '78 / Marc '47, Niculae '66, Elhamed '80, Cristescu '81

Mircea Rednic, antrenor Dinamo

"Mulţumit că reuşim să ajungem în faţa porţii şi repriza a doua a fost foarte bună, dar să nu uităm că începutul nostru n-a fost foarte bun, am făcut greşeli, a fost un penalty, dacă se înscria acolo soarta meciului era cu totul alta. Culmea e că jucătorul care a marcat atâtea goluri din penalty a ratat în meciul acesta. Şi Marc a apărat foarte bine!

Şi noi am avut multe ocazii, ne-am cam jucat cu ele. Era să primim un gol şi se putea complica meciul. Nu ştiu cum am fi reacţionat la 1-0, dar în viaţă trebuie să ai şi puţin noroc. Amjucat cu multă dorinţă de a câştiga.

La pauză le-am spus că jocul acesta se câştigă cu inteligenţă, că avem jucători care pot face diferenţa. Jucătorilor aflaţi la final de contract le ofer şansa să joace şi mi-aş dori să rămână toţi, pentru că eu cred că avem un lot bun. Eu n-am putut să fac mare lucru în aceste două zile, am câştigat datoriă calităţii din grup, a dorinţei şi a atitudinii", a analizat Mircea Rednic la Digi Sport Special.

Nedelcearu s-a rupt

Antrenorul a făcut şi un anunţ mai puţin plăcut: "Trebuie să fim foarte atenţi în perioada asta. Nedelcearu clar nu o să mai joace, sezonul e terminat pentru el, are o ruptură mare. O să facă perioada asta recuperare şi o să înceapă următoarea perioadă de pregătire cu noi".

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite