Rednic persistă într-o greşeală: le dă în cap jucătorilor când echipa nu merge. Şi-a atacat iar elevii, după ultimul eşec

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mircea Rednic a ajuns la 52 de ani şi a 13-a echipă antrenată în carieră, însă nu reuşeşte să se debaraseze de un defect major: îşi desfiinţează public elevii, imediat cum rezultatele devin proaste.

Petrolul a ajuns la al patrulea meci consecutiv fără victorie şi îşi vede locul 2 ameninţat în clasament, în condiţiile în care CS U Craiova, care s-a impus, marţi, la Ploieşti, s-a apropiat la două puncte de „lupii galbeni“.

Dacă cei mai mulţi antrenori şi, în orice caz, antrenorii mari refuză să le dea în cap jucătorilor, în public, atunci când lucrurile nu merg bine la echipă, în schimb, Rednic are reputaţia unui antrenor care exact asta face. Cel poreclit „Strâmbu’“ s-a dezlănţuit, în stilul său caracteristic, după ce Petrolul a pierdut, acasă, cu CS U Craiova.

Ce a spus?

„Nu ştiu dacă să-i felicit pe cei de la Craiova sau să-mi cert jucătorii. Noi le-am făcut cadou victoria. La pretenţiile şi jucătorii pe care îi avem, chiar e inadmisibil să luăm gol la prima fază fixă. La meciul cu Iaşi am zis că e responsabilitatea mea, aici nu mai e. Ştiu cum am pregătit jocul. Dacă pe unii jucători nu-i mai interesează campionatul şi se gândesc doar la Cupa României, atunci să spună. Prefer să-mi spună că aşteaptă returul ca să plece“, a răbufnit Rednic la Look TV.

El l-a „înţepat“ şi pe Felipe Teixeira pentru penalty-ul ratat în partida cu CS U Craiova, deşi mijlocaşul portughez a adus şapte puncte pentru Petrolul prin golurile marcate în retur!

„Dacă nici din penalty nu dau gol, chiar nu meritam mai mult. E inadmisibil ce s-a întîmplat. Am insistat pe fazele fixe şi tot am luat gol. Voi face nişte schimbări în următoarele meciuri. Dacă pierd, pierd pe mâna mea. La unii jucători e vorba de lipsă de concentrare şi de lipsă de profesionalism. E inadmisibil ca, în faţa suporterilor, pe teren propriu, să aibă astfel de evoluţii“, a încheiat tehnicianul „lupilor“.   

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite