Rednic îi jigneşte pe jucătorii de la Mediaş: siteul oficial al clubului Dinamo a publicat o declaraţie lipsită de eleganţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noul tehnician al „câinilor“ e recunoscut pentru faptul că îşi pune elevii la zid, atunci când lucrurile nu merg la echipă. Acum însă, el a încercat să fie ironic la adresa adversarilor, dar a dat-o în bară.

Mircea Rednic are un meci şi o victorie de la revenirea sa în „Ştefan cel Mare“ şi se pregăteşte pentru confruntarea cu Gaz Metan Mediaş, care va fi prima pentru el pe teren propriu.

Tehnicianul de 53 de ani a făcut o avancronică a jocului pentru siteul oficial al roş-albilor şi, pe lângă analiza partidei, a avut şi o remarcă lipsită de eleganţă la adresa adversarilor săi de vineri (ora 21.00, Digi Sport şi Look TV).

Ce a spus?

„Mă deranjează când văd declaraţii ale jucătorilor de la Mediaş care zic că vin să câştige la Dinamo. Înainte veneau cu pamperşi!“, a spus Rednic.

Când nu i-a luat peste picior pe medieşeni, antrenorul a găsit timp pentru a-şi expune obiectivul cu Dinamo pe acest final de sezon.

„Ne gândim foarte serios la meciul cu Gaz Metan, e o echipă care se luptă să nu retrogradeze, vine după şase meciuri în care nu a pierdut. Noi venim după o victorie foarte importantă (n.r. 2-0 cu Viitorul), mai avem trei meciuri şi obiectivul nostru e să strângem cât mai multe puncte. Trebuie să avem continuitate în rezultate. Vreau să le dau posibilitatea jucătorilor să-mi demonstreze, pentru că va fi un alt Dinamo“, a spus „Puriul“.

El şi-a analizat şi adversara de vineri: „De la Mediaş îmi place Roman, chiar dacă vine după o accidentare. Şi m-au surprins plăcut după schimbarea antrenorului, foarte agresivi şi îşi urmăresc şi ei interesul, au prime de joc, trebuie să rămână în prima ligă. E un club destul de stabil, are condiţii foarte bune. Merită să rămână, mai au două meciuri după noi pe care trebuie să le câştige, dar o să le fie greu şi cu noi“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite